Festicus

Det bör väl erkännas att det blev lite väl mycket av den höghaltiga dunderdrycken i fredags, men jag hade väldigt skoj. Det tror jag att de flesta hade. Elinus bjöd på snittar, välkomstdrink, chokladmuffins, chips och godis samt de omtalade jordgubbsmuffinsen. Med en påse runt öronen och blåsor efter trumpinnarna krälade jag mig fram till sängen, supernöjd med min insats i alkoholismens ära, naturligtvis!

Några av kvällens godbitar!


Klunk, klunk - getrunken

Ikväll är det inflyttningsfest hos Elinus, woo!


Min, bara min...


Pingvinen

I en vecka har jag tränat på husliga sysslor, detta medan mor och far vandrade längs Kretas sköna stränder. Under tiden lagade jag mat (med välbehövd hjälp), bakade uppskattade (?) hallongrottor och njöt av min ledighet.

När klockan närmade sig 17.00 på torsdagen satte jag mig i brumbrum och körde till förbestämd mötesplats där jag träffade Fondell och Syster P. Strax därpå ringer Johan och Jacke upp oss och frågar var mötesplatsen egentligen är. Det kan hända att jag råkade säga att de skulle svänga till vänster istället för höger i rondellen, men bara kanske. Jacke svär i bakgrunden samtidigt som de vänder bilarna i rätt färdriktning. Snart var lilla klanen på fem personer fulländad och vi körde enligt min och Syster P:s vägbeskrivning. Balsberget, here we come! Vi gick och vi gick, till slut nådde vi utsiktsplatsen. Våra ögon skådade Råbelövssjön ur ett fantastiskt panoramaformat och filtarna breddes ut på marken. Mina kakor blev pikade gång på gång, Fondells fötter var svarta av skit, Johan och Jacke ville inte pussas och David suttade på sitt pulver. En mysig utflykt helt enkelt!





Tidigare idag låg jag och glassade i sol och vatten nere vid sjön tillsammans med Johan. Mina berömda hallongrottor var åter ett faktum och de var helt klart perfekta om man tog av pappret medan de forfarande var frusna. Första gången jag var i plurret hör jag att tyskarna börjar skrika "eine Slange, eine Slange" och jag rusar upp för stegen. Mycket riktigt, där simmar en liten vattensnok några meter bort. Andra gången jag ville bada var inte monsterlocken lika på. Jag fick putta, knuffa, dra och slita i honom ända tills jag fick i honom. Oavsett vad ni hör så fick jag i honom med hjälp av min kraft, inte för att han hoppade i självmant. Nonsens ju...




Nämnde jag att jag numera är en knuttebrud? Helt rätt gissat, jag har åkt motorcykel för första gången i mitt liv.  Jag hade knutteutstyrsel, knutteskor, knuttehandskar och knuttehjälm och jag kände mig så fin, haha. Det var jävligt kul, förutom kurvorna. Tack för turen!


A Day Off

Att sola låg som prio ett, men med tanke på att jag hör regnet studsa mot marken och ser molnens dystra mörkerhet så har jag lagt det på hyllan. Nästa alternativ på listan är att åka till Malmö, men känner jag verkligen för det? Å andra sidan - känner jag verkligen för att vara hemma? Stannar jag hemma kan jag baka kolakakor, undvika godis samt fortsätta på mitt album. Det är avgjort!

Igår såg jag och Johan Harry Potter. Bredvid mig satt en ung tjej som skulle naawa, skratta falskt och kommentera allt hon såg. Riktigt irriterande. Dessutom hade hon mobilen på, med vilken hon lös mig i ögonen med. Dumma brud!

På lördag börjar min ledighet och jag har beställt sol och värme till alla 9 dagarna. Jag har absolut inga planer för veckan, men kanske vissa förhoppningar om en liten picknick.
JAG VILL PICKNICKA PÅ BALSBERGET!




Vi har extremt många roliga och fula kort från sommaren 2008, haha!


A Day In Hell

Bambis skåp är tomt. Eko, eko, eko... Jag förmodar att hon behöll min extranyckel som souvenir från tiden i städcentralen. Mitt andra alternativ är att hon sålde den till högstbjudande med tanke på min berömda pengahög på golvet i skåpet. Du kommer vara saknad. Snart töms ett skåp till...

Djuren har varit aningen självmordsbenägna när jag har brummat fram längs vägen idag. 75 procent av duvorna flög mot bilen istället för ifrån den, katter låg som fastklistrade på min körbana och babyfåglar flyttade sig alldeles för sent.

Efter en dag på stranden såg jag ut som en nykokt kräfta i nyllet. Nu, två dagar senare, ser jag ut som en orm som ömsar skinn. Min förhoppning är ju att det blir sol nästa vecka (min lediga vecka), så att jag kan jobba på min bränna. Men innan ledighet kommer hederligt knegande. Om fem dagar är jag ledig - nedräkningen har börjat!


Easy

Det var ett tag sedan sist. Jag föreslår att vi bryter isen med lite bilder från Stockholm.



Vi checkade knoppstaden genom att strosa fram på gatorna och då och då försöka hitta något i klädesväg i någon av alla affärer. Allt vi fann var dock paljettbeklädda klänningar, vulgära rosa spetsleggings och Brunovästar. Vi åt på vegetarisk restaurang, en riktig hit. På kvällen sprang vi till Gröna Lund för att se GYNNING och BERG - favoriterna inom svensk tv. Tro det eller ej, men Berg är gravid, haha. Jag lyckades få med Madde i slänggungorna och vi fick plats, som väntat. En båttur tillbaka och snart var vi på en irländsk pub och beställde cider som riktiga karlar.

Nu väntar två lediga dagar som Kritan ska spendera i solen. Imorgon kväll blir det Ted Gärdestad i Tivoliparken och jag kanske får baka. Mamma sa att Teddy var död, så fel hon har va?! Idag har jag ätit glass för andra dagen i rad, detta för att få i mig alla de kalorier jag förlorade när jag förlorade i minigolf. Jag hade en dålig klubba, det är faktiskt sant!

Nu säger jag och Bob puss och godnatt!

RSS 2.0