Shine

Planeringen för midsommar är i full gång. Maten har delats upp, lekarna är nerprintade i kollegieblocket tillsammans med inköpslistor, kom ihåg-listor, att kolla upp-listor och så vidare. Förhoppningsvis får vi fint väder också. Jag är nöjd sålänge det inte regnar och stormar.

För tillfället är Johan hos Jacke och planerar deras sommartripp till lite mer nordliga marker. Under tiden har jag suttit på Johans rum med en dator i knät och spelat poker. 270 kronor har försvunnit på cirka en halv vecka, så nu ska jag nog inte spela mer. Inte den här veckan i alla fall.

När vi satt i bilen på väg mot Åhus igår jagade de mörka molnen oss, men Johans racer lyckades på något finurligt sätt köra ifrån dem. Väl framme på parkeringen tittade till och med solen fram. Vi bestämde oss för att spela lite minigolf och förloraren skulle bjuda på glass efteråt. 18 banor och ett ösregn senare var Johan lite putt och jag fick gratis glass - gott! Våfflan bjöd vi pippiorna nere på stranden på innan vi gick bort till vägen och tittade på alla motorcyklar. Jag ska ha en Chopper någon gång i livet, så är det bara. De är helt gudomligt fräsiga! Med en Volvo istället för en cool tvåhjuling rullade vi till ett litet pizzahak utan spritlicense, till min och Jonas stora besvikelse. Mätt i magen blev man, väldigt mätt. Men gott var det, även detta. Allt ätbart är ju gott i min matvraksvärld! Denna ljuvliga kväll avslutades med en bukett, som vi plockade ihop blommor till på en åker. Det blev en stor och fin samling blommor som nu pryder nattuksbordet här.

Nu nalkas det tacos, så jag måste kila!


RSS 2.0