Jag visste det

Jag visste att min dröm om att jag gjorde gesällprov i glasskreationer hade ett budskap. Det är ju det här jag ska syssla med, haha!

http://bigcitydreams.blogg.se/2009/may/guinness-rekord.html

Hick

Igår hade jag den slappaste dagen någonsin på sjukhuset. Helt underbart, det förtjänar jag efter 10 veckors semester. När moppningen var över tog jag bussen till Korre. Kom dit och fick börja jobba igen. Jag ska börja ta betalt. 50 spänn för två bryn, det är en fjärdedel av vad Hälsa & Helhet tar - kom till "Tinys djävulsplock" istället. Elinas buskar halverades (så stolt) och makans finjusterades en aning. Korre födde (födade?) mig med varm chokladmjölk och mackor under tiden jag tog mig an Elinas djungel. In i duschen, sen vidare till Hörby Kulturkalas. Mycket festligt. Tydligen skulle vi se Johan Becker, rätt? Han ska ha varit med i Melodifestivalen, enligt Elina. En timme innan denna snubbe, som presenterades av vaärldens mest uppenbara lågstadielärare, fick vi höra en timmes säckpipa, Åh gud, jag log i smyg! I väntan på den här jävla killen då fick vi sjunga Blinka lilla stjärna, Litet hus i skogens slut, Bä bä vita lamm och en drös andra sånger man nästan glömt bort. Vi köpte lite godis med oss hem, det var ju trots allt tisdag! Strax därefter var det nannedags, två av oss skulle upp och jobba dagen därpå och tacksamt tog vi emot en Toye som inte traggade halva natten. Hon måste varit riktigt trött, haha!


Lovely




GODNATT!

Kvalet

Gick Sverige vidare eller? Stackars heltidsjobbande krake somnade ju direkt...


Work Work Work

Jag jobbar heltid nu en månad. My, oh my. Jag kommer vara helt slut ju. Jag är inte gjord för att jobba. Gifta mig rikt, eller hur var det?


Welcome sweet, sweet summer

Sthlm Boogie är avklarad, vilken härlig film alltså. Tror jag kommer titta på den en tredje gång senare i sommar. Freds och jag har nyss varit ute i vårvädret, som för övrigt börjar bli riktigt varmt. Nåja, varmt för att vara Sverige. Maskrosorna blommar för fullt - vackra, vackra blommor. Där gick jag, mitt bland allt det gula och lyssnade på Skåneresan, haha. Jag funderade på om jag skulle plocka en bukett, men slog genast bort den tanken när jag tänkte på vilken hysteri som utbrutit i hemmet när mor och far hade insett att jag tagit in "ogräs" innanför revirets gränser.
Grannen propsade på mig en påse rabarber, så ikväll blir det paj. Det tackar vi så hjärtligt för. Sommaren är så nära nu, det börjar till och med lukta sommar. Härligt!
Imorgon ska jag som sagt tigga jobb innan sommarjobbet börjar och jag är så opepp. Pengarna motiverar dock en aning, en ytterst liten aning...





Sommarglädje till er alla!

Skruv lös - Sladd borta

Jag är friskförklarad för det första. Svininfluensan gav med sig, haha. Just nu sitter jag och knaprar Daim och tänker på Korre, samtidigt som jag försöker skriva en mental lista över allt jag behöver slösa pengar på inom den närmsta tiden (helst imorgon). Luggen behöver klippas, men håret behöver inte färgas. Jag har aldrig varit med om en hårfärg som sitter så pass bra. Det är visserligen för mörkt - brun färg har en tendens att få den svartaste nyans man kan tänka sig på mig. Indonesisk kvalitetsfärg kallar jag det för! Deodorant finns inte bland mina ägor, bör inhandlas snartast. Rakhyvel, Helmulotta har börjat odla hästsvans. Kläder är ett måste om jag inte vill gå runt i shorts. Högsommaren som mamma lovat oss innan hemkomsten har jag inte sett röken av. Creme Fraich och vegansk kaviar så att jag kan göra skagenröra, något jag har längtat efter sedan många veckor tillbaka, mums! På tal om mat, far kallar...

Fem gånger så mätt och något kilo tyngre är jag tillbaka. Jag sitter och pilkar Hassle med öronen. Han ligger högt upp på min röstlista, mums! Det blev mycket mums idag märker jag... Livet är mumsigt, namnam!

Helgen kommer bestå av träffar med folk och vänner som jag inte sett på ett bra tag nu. Groggen har varit efterlängtad, så jag ska nog göra en riktig Tinagrogg (om det säger er något). Nästa vecka återkommer en ny fas av verkligheten till mitt liv - jag ska tigga jobb på jobbet. Skojighetsgraden ökar dock markant när jag tänker på att jag ska få träffa mina knudor och förhoppningsvis även Johanna! Utan Johanna kommer jag i och för sig inte ner i källaren, så ja, jag ska träffa henne. Underbart!

Nu ska jag göra något vettigare... Googla eller något, haha...

Tillbaka Till Verkligheten


Så kom vi då äntligen hem, till vara familjers stora glädje.



Och glädjen var stor, haha!



Inklämda mellan familjemedlemmarna står vi, smutsiga och räliga efter 17 timmars flygresa. Efter detta delade vi på oss, jag och Korre alltså.



Jag försöker lära mig skriva med åäö igen, det ar knivigt. Forstar inte hur folk kan komma in i det så snabbt!

RSS 2.0