Tropisk värme

Det är så sjukt jävla kallt i Norge!

De har snö, snö och kyla. Hade jag trott på gud, så hade jag gjort en vild gissning i form av denna:

Gud blir iriterad. Gud blir arg. Gud vill hämnas. Gud pudrar Norge med florsocker. Gud blåser kalluft.

My flying roadtrip

Nu sitter jag här med en klump av nervositet i magen. Jag blir så mesig (extra mesig) när jag ska behöva klara saker helt ensam utan backup. Buss, biljett, tåg, incheckning frågetecken, flyg... Men sen ser jag ju det positiva i det; jag ska få träffa Maxi, se hur hon bor och se Norge (även om det ser ut som vilken håla som helst, enligt Michelle).

Idag har Knut fått kläder, Knut på jobbet. Det bryr inte ni er om... Fast jag ska vara irriterande nog och berätta det i alla fall. Ett par röda glasögon var det första jag valde ut, så han kan se lite bättre ut om ni förstår vad jag menar. Ha... Ha... Efter det hittade jag peruker, solhatt, kimono, prästutstyrsel, skinnjacka och ännu fler peruker. Han ska bli så sexii.
(Ibland glömmer jag bort att Knut existerar i verkligheten...)

Jag blev precis rådissad av Erik. Men vet du vad? En vacker dag kommer en rädisa farande i luften och träffar dig på snudan, hihi. (Rådissa - rädisa)

Nu ska jag budgetpacka. Maxis saker kommer ta upp halva väskan, för nej, jag ska inte släpa på en stor liksäck! Packa var det ja.

Godnatt fnuffe, tss...

Vet din mamma att du super?

Korrekt, jag har hittat min gamla musik på mammas data, så nu sitter jag här och lyssnar på Dia Psalma och annat ålderdomligt. Igår tog jag återigen bilen till Tollarp. Jag hämtade upp energiknippet och körde vidare till Johan. Det var en all-fokus-på-Johan-kväll eftersom han i skrivande stund sitter på ett plan till Thailand. Precis som förra gången blev det två skräckfilmer och lite Plump. Kvällen slutade med en hemlig (okej, inte jättehemlig kanske) lapp i Johans väska. Detta efter trängseln i soffan. Mellan Johan och Erik blir man liten. Aah, Tina trivdes... HAHA!

Idag har jag köpt självaste Saken. 3000 spänn rakt åt helvete, men fan vad jag gillar den. Ipoden är blek i jämförelse.

Dagens goda: Duschade Freds, han blänker! (Vet i och för sig inte om han tyckte att det var en så jäkla god gärning...)

Dagens dåliga: Jag kanske dumpade Elina och gymet för bekvämlighet och en film...

Pojken med tidningen

Har jag blivit blåst eller finns det en linderödsgris?

Baby Bell

Baby Bell just began her journey!

I fredags när jag kom hem till Johan letade jag upp henne i påsen, klappade henne på huvudet och viskade "Vi ses snart igen" i hennes gröna öra. Strax därpå lämnade jag henne i Johans faderliga omhändertagande. Han har fått villkorlig dom, Johan... Om Mira kissar på min lilla tar jag tillbaka henne med en gång!

No exit

Hihi, det blev nog en cider för mycket igår, men när blir det inte det? Lika bra att hälla ut den tänkte jag! (Förlåt...)

Utgången slapp jag, den rann ut i sanden.

Bilder beskriver en fest bättre än ord...


När jag kom var både Erik och Johan i full gång, med betoning på full.


Haha, David skulle också festa till det.


Ryggproblem är morgondagens problem. Hihi, kul var det!


Erik visar Linus hur det ska gå till på dansgolvet. "Det är nog lättare utan byxor" säger någon...


Vadå, nej nej... Alkoholfritt, helt klart!


Clewi

Jag har jobbat och jag har gjort det kvickt. Jag har nyss klämt i mig två portioner C-vitamin och ska snart bädda ner mig och ta en cirka två timmar lång powernap. Okej, det var Tina Tidsoptimist som talade där. Jag kommer självklart inte hinna sussa mer än en till en och en halv timme. Mina cider väntar på mig och ikväll ska jag fan i mig ha en grogg till maten, oavsett vad mamma tycker om den saken.

Ikväll ska det festas. Vårt partycrew har visserligen minskat under den senaste tiden, men desto mer dricka till oss som dröjt kvar här nere i Skånet!

Tina Pessimist är som bortblåst. Jag har till och med lyckats gräva fram en positiv sak med att gå ut ikväll, bra va?!

Ha en underbar fredagskväll allesammans, pussipuss!

Pringles

Mmm...

MAT

Jag har ett extremt sug efter något. Kan det vara något att dricka? Mat? Chips hade definitivt inte varit fel. Digestive med brieost är också en möjlighet.

Veggiemat - så sanslöst trist ibland. Ge mig en lövbiff, kotlett eller fläskfilé! Korvar, skinka och leverpastej kan ni behålla.

Klockan är efter tandborstning, så det blir ingen mat för min del ikväll. Jag längtar till frukosten på jobbet imorgon. Bäst att sova nu istället och snälla, låt mig slippa matdrömmarna!

Spöktimmen

Just i skrivande stund slog klockan 00.00... Jag sitter här med min chokladmjölk och funderar på vilken film jag och mörkret ska se. Lightoboyen gick helt bort, har man grädde i behöver man inte snåla med resten av kalorierna heller. Mackan är nyss uppäten. Mat mitt i natten tänker du nu. Jo, men så blir det när familjerådet inte går som jag vill. Vi åt middag redan halv 4 idag och det förstår ju vem som helst att man inte kan hålla sig mätt ända tills gryningstid då. 

Slurp...

På fredag är det dags för cider. Jag längtar. Efter helgen i sin helhet alltså, inte bara efter mina cider. Innan dess ska jag kräva besked angående min ledighet. Min förhoppning är ju att komma upp till Madde en sväng nästa vecka, så vi hoppas att hon har lite tid över och att jag får ledigt. Sen är det Maxi på helgen. Hoppas de har snö där uppe, riktigt mycket. I så fall ska jag slänga mig i en snödriva, men inte den med gul snö i. Det var så längesedan mitt skånska öga skådade något så barnsligt roligt som snö i stora lass. Det norrländska ögat ser snö hela tiden. Jag ser vitt med det. Att se vitt betyder kanske något helt annat som jag inte har koll på, får nog googla det. 

Slurp... 

Smör flyger

Jag är så trött på att inleda blogginlägg. Det känns som om det alltid blir Idag var jag eller Ikväll ska jag. Jag får nog ta en kurs i kreativt skrivande eller något. Ikväll har jag (ni ser, där kom den inledningen) beredskapen på jobbet, så Fyra timmar i helvetet går på Kanal Live Österslöv fram till klockan 22.00. Jag får ut en hel hundring, skattat och klart. Miljonär nästa. Jag är nervös, men samtidigt inte. Och det är av just den anledningen jag tror att jag kommer få åka in. Föregående gånger jag suttit som telefonväktare på mitt rum har jag varit ett nervvrak. Inte som den här gången alltså, nu är jag lugn som en filbunke i jämförelse. Nu sitter jag här och skriver, dels för att tiden ska gå fortare, dels för att det minskar nervositeten. Man skingrar tankarna lite åtminstone. Så förbered er på ett långt, meningslöst och tråkigt inlägg utan något vidare sammanhang.

Jobbet är störtskönt, kittlar i kistan bara jag tänker på det. Jag ska klippa ut en tuppkam och ta med till vår gud i Knutpunkten (fikarummet). Gud heter Knut och jobbade en gång som något (?) och hade sitt kontor där. Mitt och jämngamla kollegan Matildas mest essentiella uppgift inom lokalservice är att pryda vårt fikarums whiteboard. (Jag råkade först skriva likgamla istället för jämngamla, men tänkte genast att det lät som om hon var gammal som ett lik. Jag suddade!) Ni skulle sett vårt konsverk under jul och nyår; gran, snö, lucia, tärna, stjärngosse, raketer, Rudolf och mannen som fått en raket i huvudet prydde grannt vår tavla. Numera är det Knut som sitter där. Jag klippte ut huvudet på honom och nu letar vi desperat efter outfits till honom. Målet är att han ska kunna klä sig respektabelt året om. Mitt uppdrag blev påskkläderna, tuppkammen alltså. Nu ångrar ni att ni inte jobbar på mitt jobb, ey?! (Jennie, du kan kolla, hihi...)

Någon fick mig att tänka på fjärilar idag. Sommar tänker många då. Det var även min första tanke, men den utvecklade sig till något helt annat och landade på min lågstadietid. Det var en grym tid för en blyg liten flicka som mig. Men se på mig nu, så modig jag är, haha... Kommer ni ihåg hypen runt mellanstadietiden - tamagotchis! Vilket tidsfördriv det var, man blev ju helt besatt. Så mycket omsorg de skulle ha. Sket gjorde de också, stora högar. När mitt lilla husdjur blev för krävande lät jag honom dö, så att en ny, söt liten unge kläcktes. Detta får mig att spinna vidare på husdjur. Någon av er som hade Sea Monkeys? Totalt meningslösa, fast ganska roliga. Jag fick Madde att äta deras fiskmat i utbyte mot ett tuggummi en gång. Ingen svår bedrift, då hon åt i princip allt när hon var liten.

 

Nu är det bara 2 timmar och 54 minuter kvar... 53 minuter... Det är bra med lite sällskap tycker jag. Bokstäver är fina kompanjoner. Fast om jag skulle råna en bank tror jag att jag hade föredragit en rånarluva.

Natten till lördagen sov jag 2 timmar, för att sedan jobba hela dagen. Jag mådde väldigt illa i fredagskväll och det satt i halva natten tillsammans med magont. Dessa symptom avlöstes efter några timmar av ryggont. Jag var trött när jag jobbade i lördags och som plåster på såren fick jag jobba över till halv 5. Min avstängda avdelning var ju TVUNGEN att öppna, en LÖRDAG. Jag var rasande irriterad, men försökte dölja det så gott jag kunde. Eva, yoghurttjuven, samt två sköterskor hjälpte mig. Det var bara en parantes allt det här, men jag hade en poäng med andra meningen i detta stycket. Mamma och mormor har nämligen kommit överens om att det var sprutan jag tog i torsdags som jag mådde så illa av. Nu när jag tänker på det, så får jag det att gå ihop. Min kropp är ju nästan helt främmande för medicinska preparat och måste ha fått sig en rejäl chock när sprutan kom. Bara två stycken kvar, I can('t) make it!

Nu har jag precis fikat och om jag inte hade varit nervös hade jag startat en film, men jag är rädd att jag smittar den med min för tillfället väldigt dåliga karisma. Bättre att vänta tills imorgon med det. Imorgon är det fredag och på tisdag är det söndag i min personliga kalender. Den riktiga fredagen kommer nog bli bättre tror jag, eller lördagen förresten. På fredag får jag kanske smittostäda en MRSA. Alla dessa smittor, jag känner mig som en vandrande sjukdom! Till helgen är det cider som gäller. Systemet är ett måste. Har de klubbkort? Jag tror jag ska skaffa ett sådant i så fall, hihi...

Nu ska jag sluta skriva och därmed sluta plåga er stackare som läst hela inlägget.


Choke on me

Som en växande klump sätter du dig i magen och vandrar långsamt upp mot halsen. Hjärtat slår några extra slag varje minut. Tankarna snurrar rundor i huvudet utan att slå sig till ro. Du får mig att må illa. Du får mig att bli irriterad. Du får mig att må dåligt. Jag vill aldrig mer se dig.

Ångest, vem uppfann dig?




Som jag klagar va, hihi...

00.50 lokal tid

Se på fan!
Han kom.
Ragnar, åh min lilla Ragnar... Han var inte död. Troligtvis har han blivit smittad av mitt nattsyndrom. Vi är som fladdermöss, trivs bäst på natten.

Men shit vad kul att han kom tillbaka, det trodde jag inte faktiskt.


En liten rebus till er:

Ragnar

Ragnar är min husmus, fast han är en bananfluga. Ni vet hur jobbiga de kan vara. Så pass jobbiga att man ibland blir glad när man inser att de ligger döda i fönsterkarmen. Jag är hemsk, jag vet. Men min Ragnar, han är inte sådan. Han har blivit så tam att han inte ens envisas med att flyga in i näsan på mig längre. Många varv runt mitt huvud kan han cirkulera, men aldrig att han styr in mot borrarnas entré. Det är när man har släckt alla lampor på rummet och det enda skenet som syns kommer från dataskärmen som han visar sig. Min lille Ragnar!

Jag har inte sett honom på två dagar nu och hur löjligt och påhittat det än låter så är jag lite oroad. Kanske har han bara vidgat sina vyer och tagit en sväng ut i resten av huset. Kanske är han död...

Which shot is tastier?

Tequila eller Twinrix?

Tyvärr var det ingen förmiddagsshot jag fick idag, utan en vaccinationsspruta rakt in i muskeln i överarmen. Nervositeten kröp sig på för några dagar sedan och har hållit i sig sen dess. Magont var ett symptom jag fick i bilen på väg till Östra Läkargruppen imorse och när jag väl satt i stolen, ja pi fasen vad stel jag blev. Det stack till och jag kände mig som en rädd liten unge som har mamma med sig. När själva injektionen var över återstod det värsta - resten av dagen. Jag rör inte armen mer än nödvändigt, försöker slappna av och tänka på allt utom att jag har främmande saker i min muskel. Kan ni tänka er? Hon körde in sprutan i MUSKELN! Oj oj, nu gör det lite ont...

Jag fick inte ens ett klistermärke. Åh nej, jag fick betala för skiten istället. Det visste jag ju om, men jag hade inte räknat med att vara så hispig inför ett litet stick. Antar att det blir så när folk försöker skrämma upp en och dessutom lyckas. Åter till mit klistermärke, det jag inte fick. När man är så duktig som jag var idag, då ska man köpa något till sig själv. Mitt inköp blir Saken. Saken är en... hmm vilket ord är det affärerna använder... mediaspelare? En Cowon S9 blir det så fort Dustin Home får in den på lager, såvida ingen av er har grymt dåliga erfarenheter av min nya, materiella kärlek.

Skäms på mig, men jag gillar Broken Strings...

Kycklingdräkt och munskydd

Så ser jag morgondagen. Jag fick order om att inte gå upp och städa på plan 14, så någon annan får ta det området. I 8 timmar och 15 minuter ska jag istället vistas bland personalen på plan 6. Som det ser ut i nuläget kommer de isolera mig där uppe tills jag slutar för dagen - alltså ingen kontakt med mina städkompisar. Nämnde jag att avdelningarna jag ska städa är avstängda på grund av calici (vinterkräksjukan)?! På dörrarna sitter stora röda lappar - Ingångsförbud!

Jag, som har utvecklat en mildare form av hypokondri, kommer troligtvis sniffa på sprit hela dagen. Av någon anledning har jag fått för mig att luftvägarna blir desinfekterade om man andas in spritångorna. De flesta som vet om vad jag håller på med för självkurerande metoder låter mig göra det, samtidigt som de tittar på mig med sina empatiska ögon på grund av min korkhet/korkade het/korkighet, för att sedan vända sig om, skaka lätt på huvudet och sakta gå därifrån.

Wish me luck!

The weekend is coming to its end

Fredag

Dagen började som så ofta annars med jobb och fortsatte i rasande fart mot bussen. Väl hemma tog jag en powernap, fixade till mitt yttre (läs duschade bort alla smittorna) och åkte iväg till Linderöd. Några stopp på vägen blev det, för Linkan skulle ha sprit på systemet, sen skulle han hämtas i Vä, Erik plockade vi upp i Tollarp och Johan i Vram. Den klassiska förseningen var ett faktum, men Korre var lika glad ändå. Det bjöds på god mat, tacos, och även några snapsar.

När matsmältningen intog sin första fas tyckte jag det var dags att hämta ut min vinst. MOTVILLIGT följde Johan med in på toaletten där jag först fick klippa benet på honom. Lugn nu, jag klippte inte av det, jag bara  trimmade hans vildvuxna hårväxt. Hade jag inte gjort det hade inte vaxningen blivit lika effektiv. Vinsten var som sagt en vaxremsa. Jag använde fyra... Den lille stackaren fick till och med tårar i ögonen innan första skulle dras, men det kommer han aldrig erkänna.


Tycker oerhört synd om syster din som ska behöva sola på samma strand som dig om några veckor, hihi... Glöm inte SPF 70.


Lördag

Mamma fick komplimanger av sin dotter - maten var riktigt god. På kvällen bar det av mot Kosmorama och jag har nu lärt mig vad filmen vi såg heter, nämligen The day the earth stood still. Filmen hade inte varat mer än 4-5 sec när Korre bister ut i en aha-viskning - hon har redan sett filmen!

Ni vet hur filmer brukar ha ett dolt budskap?! Det hade inte denna. Hela filmen var uppbyggt på ett så påtagligt budskap att man inte ens böhövde klura ut det själv. Men det var en bra film, det tyckte jag. Det de sa i den stämmer. Det är inte förrän vi står i det ultimata krisläget som vi ändrar på oss. Vi kommer förstöra jorden. Inga aliens kommer komma och hjälpa oss. Även om alla i biosalongen fick ta sig en tänkare när eftertexterna rullade, så kan jag slå vad om att alla gick ut till sina miljöförstörande bilar fem minuter senare, åkte hem till sitt hus med TV, lampor och datorer igång och sysselsatte sig med något som drar ström. Det gjorde jag i alla fall...

Taste it

För jag hade Knut i fickan. För jag hade Knut i fickan. För jag hade Knut i fiiiiickaaaan. Fy fan vad jag är bra!

Om mindre än en timme ska jag köra till Korre. Det blir tacos och eventuellt ska vi umgås lite också. Man kan inte bara äta och sen dra hemåt, hihi... På vägen ska jag plocka upp två liftare om jag kommer ihåg dem, muhaha... Återigen, en timme kvar och jag ska duscha, plocka det högra ögonbrynet (som jag inte hann i morse), föna håret, borsta tänderna, sminka mig, packa allt jag ska ha med och dessutom ta på mig kläder. Höll nästan på att glömma det sista.

Så om ni ursäktar mig - jag har bråttom!


Flyg flyg fina nyckelpiga

Denna dag är en dag av förändring. Madde är på väg till storstaden. En av mina få trygghetspelare försvinner härifrån. Som tur är finns tågen till vårt förfogande. Alla flyttar nu känns det som. Hur många har man kvar? I mina dagdrömmar fångar jag in alla flyttfåglar med ett lasso, samlar dem i en hage och släpper inte ut dem förrän jag känner mig redo för det. Drömma kan man alltid göra...

Åter till dig. Vecka 5 hoppas jag att jag får se både dig och lägenheten, kanske till och med Hengan, haha...

17 års vänskap ska nog övervinna de 54 mil som nu skiljer oss åt, men jag kommer sakna dig!


Alcotoxic

Den där alkoholen ja... Det är en rolig drog det där. Om den brukas med förstånd vill säga. I mitt umgänge återkommer flaskan med aningen högre procent än vatten ganska ofta. Festar vi är den en självklarhet. På filmkvällar smyger den sig försiktigt fram bakom godisskålen. Till och med middagar som annonseras som alkoholfria får sig en stänkare.

Jag var på systemet idag. Tre cider blev det. Egentligen vet jag inte varför jag köpte dem, det var nog mest ett "bra att ha hemma-köp"... Eller så var det mitt undermedvetna som slickade mig i örat med saliv som bildade orden "till helgen kan dessa komma till användning".

Till helgen har vi fått in lite önskemål angående aktiviteter. Korre ville inte gå ut, istället föreslog hon lite middag och mys på fredag. Erik är sugen på en tacokväll och Johan är med på det mesta om han får dricka alkoholhaltiga drycker. Mina tre cider och jag hade gärna kombinerat allt detta, det bör väl inte vara helt omöjligt?! Haha...

På fredag (om det nu blir en sammandrabbning) ska jag få min vinst. Inlöses senast 27 januari 2009. Mitt offer ska vara relativt nykter vid Operation Veet, annars blir det bestraffning. Hård sådan!

Min energinivå är på topp. Det är precis lagom att ha tredagarshelger och sedan bara jobba tre dagar resterande del av veckan. Man blir på så bra humör när man inte är trött!

Dropkick, gud vilken mysig musik det är!

Hostel oh visst ja baby

Om en dag ska jag sola.
Om två dagar ska jag få tillbaka gamla halsband.
Om tre dagar ska jag njuta av att det är helg från och med 13.30.
Om fyra dagar ska jag socialisera.
Om fem dagar ska jag ha ångest över att det är måndag dagen efter.
Om sex dagar ska jag be om ledighet.
Om sju dagar ska jag börja fundera på hur bra jag lyckades följa denna listan.
Om åtta dagar är jag ett nervvrak på grund av söndagens hemskheter.
Om nio dagar är jag ledig och kommer troligtvis bara vara hemma.
Om tio dagar kommer jag titta på en av alla "hyrda" filmer.
Om elva dagar kommer jag gå upp klockan 05.10 för att hinna i tid till min helggrupp.
Om tolv dagar har jag beredskap och kommer därför vara sur, irriterad, rädd, nervös, bubbig och ganska asocial.

Ikväll... Ikväll ska jag ha glögg!


Stupid eye

Nudelmiddagen blev uppskjuten till idag, för igår bar det återigen av mot vramsiga Vram. Plump, mat, grogg och film stod på schemat. Första omgången vann Erik (i Plump alltså, eller Plunsch som han kallade det). Enda anledningen till det var för att jag och Johan la oss så att nissen inte skulle börja gråta. Efter detta hämtade vi mat och film. Filmen hyrde vi på Ica. Samhället fungerar konstigt i Tollarp... I vanlig ordning hade jag glömt mitt leg och hur kassörskan och Erik löste det förstod jag aldrig. Billigt blev det i alla fall. Maten satt fint i magen på mig, men det var inte bara jag som var hungrig. Erik åt så snabbt att jag började undra om han svalde sin kebabrulle hel, med folie och allt...

Film nummer 1 hette The Ruins och handlade om ett mayatempel, gömt långt in i Mexicos djungel. Har Mexico ens djungel? Aja... De där jäkla klängväxterna var inte att leka med. Tina var rädd. Varför?

Johan skrämde filmen. Filmen skrämde Tina. Tina skrämde (med sina ryck) Erik. Erik skrämde Erik... Spegeln...

Lite Plump för att samla sig. Johan vann. Godisskålarna var jämt fördelade; Erik hade en stoooor en med cirka ett kilo i. Likaså hade Johan. Tina fick den tredje skålen. Jag tror jag fick plats med 10 bitar i den. LAGOM!

Nästa film var The Eye... Den var väldigt intensiv. Det är sådana filmer man får träningsvärk av. Man spänner mucklerna så pass mycket. Men det är det värt!

För att lugna nerverna drack jag upp min sista halvliter grogg och spelade lite kort till. Denna gången vann jag, tur! Sen var det kram hejdå och jag styrde min kos hemåt. Väl hemma i mitt rum gjorde jag mig i ordning för kudden och av ren rutin släckte jag alla lampor. Vilket misstag, panik i hjärtat... Snabbt som attsingen tände jag stjärnan i fönstret. Hallå, jag har ju faktiskt både ögon jag kan SE med och VÄXTER i fönsterkarmen, waaaaah!
Sen var det godnatt...

Ikväll blir det eventuellt trerätters. Mamma står för förrätten, jag för huvudrätten och den eventuella efterrätten bör väl i rättvisans namn pappa stå för i sådana fall. Jag ska försöka få honom till att göra något riktigt smarrigt, men nämner han chokladpudding så ger jag upp på momangen.

1 januari

För exakt sex år sedan började jag mitt liv mot ett renare samvete!


2009 är året med stort Å

Ut med det gamla, in med det nya.

Nyårsafton var sömning, blev väckt flertalet gånger under natten, men vad gör det? Man är väl till för att vara vaken, hihi... Idag har jag jobbat igen och nu längtar jag riktigt mycket efter helgen. Långledig! Jobbar bara tisdag, torsdag och fredag nästa vecka, det är den ultimata arbetsveckan.

Kära läsare, jag vann! JAG VANN! I sista halvlek stod det 164-81 till mig. Ni anar inte hur många brunnslock ni går förbi varje dag. Jag vet... Nu återstår vinsten. Jag bearbetar min motspelare. Oj oj oj, vilka spiror han ska få. Att raka är bättre! (Du klarar inte smärtan.)

Woo, jag vann. Jag vann, jag vann, jag vann!


2008 bestod av:

- Kopiöst många 20-årsfester
- En minnesvärd resa med Jacke, Madde, Maxi och Johan
- Mysiga småtripper till Stenshuvud, Åhus och Tosselilla
- Vilt festande hos Erik
- Boende med Madde
- Nya bekantskaper
- Wallander i kylan

Alla år är bra om man inte tänker på de dåliga dagarna... [Blinksmiley]

RSS 2.0