Denna ljuva stad

En tripp i sällskap av Tina, mig själv och 007 (som jag av någon oförklarlig anledning döpt mig själv till på mobilen) tog jag tåget till Malmö i onsdags. Ensamvargar behöver ensamtid ibland, hihi!

Väl där försvann shoppinghumöret, om jag över huvud taget besitter ett sådant fenomenalt sinnestillstånd. Att köpa julklappar redan i november kändes inte riktigt min grej, men jag kom hem med en påse full med inslagsattiraljer. Tekniskt sett har jag alltså fixat julklapparna - allt utom innehållet vill säga.

Teer är min nya passion. Jag älskar att köpa dem, så nu återstår det bara att lära sig dricka slasket också. När jag och Madde var på Teapot efter vår simning för ett tag sen smakade jag glöggte och jag måste säga att det var riktigt mysgott.
Mums!

Julte blev det den här gången, från Systrarna Grene.

I skrivande stund sitter jag och synar de veganska julmatsrecepten jag fått av Djurens Rätt; sillsallad, Janssons frestelse, senapssill och Ris á la Malta står på menyn. Jag satt och googlade efter något smarrigt till mig själv i jul även igår och fann inget mindre än vegansk julskinka. Vad säger ni om det va?! Haha... Egentligen hade jag velat prova lite vegkorvar från Astrid och Aporna, men trots en utomordentlig vägbeskrivning dit så vågade jag inte mig på ett sådant äventyr solo. Allt sprack när jag skulle gå mot Värnhem från Triangeln i Malmö. "Värnhem..." funderade jag och snurrade tre varv innan jag insåg mina begränsningar och begav mig av i bekant riktning mot Centralen.

Om ni har en iPod att sälja så står jag här med öppna armar och tar emot den.

Det var allt för mig. Trevlig afton på er!

Kommentarer

Ojoj, så du tänker kommentera? Man tackar, hihi...

Skriv ditt namn heting:
Vill du bli ihågkommen här hos Tina?

E-postadress (Ta det lugnt, den kommer inte synas):

Bloggar du? Skriv in adressen i så fall, så att jag kan läsa om dina äventyr!

Vad har du för grodor i käften som är redo att hoppa ut?

Trackback
RSS 2.0