Senggigi

Aven denna dag ineholl en eftermiddagsskur. Korre som ville pressa under solens heta stralar blev lite besviken. Jag daremot tackade for ovadret och fick spela kort med min kara van. Jag vann dessutom, har jag for mig... Nu sitter vi har vid datorerna idag igen och vantar pa morgondagens aventyr, namligen parasailing. Det kommer ta hela 20 minuter, vilket kommer reslultera i tva superutmattade 20-aringar efterat, haha. Den 22 april har vi bokat in en utflykt som ska visa oss en morgonmarknad, tva vattenfall med utsikt (undersikt?) over (under?) Lomboks berg Rinjani, en traditionell by dar de lever som forr i tiden samt en monkey forest. Vi har sett aporna innan, nar vi akte till hamnen i Lombok, men fotona fattas, haha. De ar dessutom sa sota, sa jag tittar garna pa dem ytterligare en gang.

Ni vet mina nya brillor... Jag tog pa dem i morse, kollade mig i spegeln och undrade hur fan jag tankte igar. Jag ser ut som en fluga i dem, en charmig fluga givetvis. Tro inget annat, hihi!

Var lunch bestod av friterade bananer. Normalt sett far man en, vi fick nog vars 7-8 stycken. Sirapen hade de hallt upp i inbjudande shotglas med en limeklyfta pa kanten och Korre var nara att halsa hela harligheten nar hon tyckte jag sa att det var cider. Nagon behover en Jager, hihi!

Jag saknar er, men langtar inte efter hemkomsten!


Kommentarer
Flummandet kommer från: Mamma

Ingen viktväktarlunch precis!

Bättre att låta de söta aporna få bananerna! / kram mamma

2009-04-19 @ 15:50:02
URL: http://turners.blogg.se/

Ojoj, så du tänker kommentera? Man tackar, hihi...

Skriv ditt namn heting:
Vill du bli ihågkommen här hos Tina?

E-postadress (Ta det lugnt, den kommer inte synas):

Bloggar du? Skriv in adressen i så fall, så att jag kan läsa om dina äventyr!

Vad har du för grodor i käften som är redo att hoppa ut?

Trackback
RSS 2.0