Utflykten

Idag har jag och Korre varit pa en liten utflukt med ytterligare sju personer plus var guide, Shane. Det kandes valdigt hemmagjort, hela trippen, men det var lite av charmen. Vi fick tre underbara timmar med tips om vad man kan sysselsatta sig med i Yamba. Vi ska forsoka fa se bade delfiner samt kangurur i det vilda.

Dagen i fraga har inkluderat manga fina utsikter och en del badande. Vi fick borja med lite rundvisning, for att sedan hoppa fran klippor i nagot de verkar kalla sotvattenpooler. Den forsta klippan var rena barnleken, hihi. "Poolen" vi hoppade i var 70 meter djup och den som nuddade botten med fossingarna blev erbjuden en miljon dollar. Nej, jag klarade inte det... Nasta klippa var hogre, nastnasta annu hogre och den sista var sa ofantligt hog nar man stod darifran. Inte manga vagade hoppa darifran vilket eggade mig till att gora det. 10 meter kandes som 20 dar uppifran, men det var en rolig upplevelse. Tyvarr klantade Korre sig med kameran, sa man ser bara mig innan hoppet och sedan sjalva plasket, men that's good enough. Alvedonen har nyss borjat verka, vilket jag ar mycket tacksam for. Oronen gillade inte mitt modiga hopp lika mycket som jag gjorde, sa jag gar runt med sprangande oron. Men vad gor det liksom, ikvall ska vi ju pa BBQ. Hihi...

Maste aterigen saga hur jakla harliga de ar har pa detta stallet. Shane, var guide idag, var en humoristisk liten prick som gillar att jaklas med turister. Receptionisten ar stortskon, men riktigt forvirrad, sa hon ger oss nagra skratt om dagen. Den feminina killen i baren/cafeet ar sa sot sa man vill ata upp honom och staderskan och den manliga staderskan (bada runt 60 ar) ar helt underbara. De har utan tvekan lite loveylove har pa jobbet. Sa, vad vill jag ha sagt? Folket har ar UNDERBARA!


Haha, Turner har hittat hem!


Hmm, nagonstans med bra utsikt?!


Hopp! (Lilla klippan.)


En odleliknande sak vid vagkanten, cooling!


Vi matade lite pelikaner pa vagen hem.


STORA klippan, innan hoppet. (Jag ar den lilla pricken snett ovanfor folksamlingen, sa ni inte tror jag mesade fran den lilla hojden, haha.)


Pladask!


By the way, min tattoo far riktigt mycket uppmarksamhet har nere. Helmulotta trivs, tss!

Kommentarer
Flummandet kommer från: Johan

Härliga bilder ;o)

2009-03-04 @ 07:07:17
URL: http://bamses.blogg.se/
Flummandet kommer från: Anonym

2009-03-04 @ 08:12:07
Flummandet kommer från: Maxi

Vad kul att du vågade hoppa från klipporna :) synd inte korre var lika modig som dig ;) hihi... Härliga bilder och snygg skylt hehehe... Känner du dig som hemma med? pusss

2009-03-04 @ 14:10:08
Flummandet kommer från: malte

wow, turners beach! häftigt :)

2009-03-04 @ 17:01:30
URL: http://yuna.bloggsida.se
Flummandet kommer från: elina

Nice med klippor, fast själv hade jag ju aldrig vågat hoppa från den stora:)Fina bilder!puss

2009-03-04 @ 21:51:01

Ojoj, så du tänker kommentera? Man tackar, hihi...

Skriv ditt namn heting:
Vill du bli ihågkommen här hos Tina?

E-postadress (Ta det lugnt, den kommer inte synas):

Bloggar du? Skriv in adressen i så fall, så att jag kan läsa om dina äventyr!

Vad har du för grodor i käften som är redo att hoppa ut?

Trackback
RSS 2.0